DR. HAUSCHKA KEZELÉSEK

A Dr.Hauschka kozmetikai készítményei a bőr öngyógyító erőinek ösztönzésével segítik az egészséges, kiegyensúlyozott bőrműködést, az egyensúlytalanságok leküzdését. Hatékonyságukat a kiváló minőségű összetevőknek és az egyedülálló, ritmikus feldolgozási módnak köszönhetik. A Dr. Hauschka kozmetikumok megkapták a rendkívül szigorú feltételekhez kötött BDIH (ellenőrzött természetes kozmetika) minősítést.

Mit nyújt Önnek a kezelés?

- Teljes kezelés mely maga is ritmikus lefutású, mint minden életjelenség a test-lélek-szellem számára.
- Harmonizálja, kiegyenlíti a szervezetben, így a bőrben is lejátszódó életfolyamatokat (anyagcsere, légzés, keringési és hőfolyamatok).
- Stimulálja a nyirokrendszert, elősegítve ezzel a méregtelenítési, kiválasztási folyamatok egészséges egyensúlyát.
- Jótékony védőburokkal vesz körül a környezet káros hatásaival szemben.
- A bőr megnyudodott, hidratált, kisimult, bársonyos tapintású lett.

Dr. Hauschka Klasszikus kezelés   2,5- 3 óra  14.500 Ft
A Dr.Hauschka Klasszikus kezelés fiatalítja, energiával és ragyogással tölti fel az egész testet, harmóniával, nyugalommal járó érzést ad. A kozmetikus olyan technikákat alkalmaz mint a ritmikus kezelési módok, nyirokstimuláció, aromaterápia és gyengéd tisztítás, mindez a Dr. Hauschka tiszta növényi kivonatai segítségével. A luxus kezelés után fiatalabbnak fog kinézni, fiatalabbnak és energikusabbnak fogja magát érezni.
Relaxáló kezelés   1,5 óra  12.900 Ft
Megújuló energiák, száműzött feszültségek. Meleg zsályás lábfürdő, aromaterápiás borogatások és nyirokstimuláció, ami mély relaxáló állapotba ringat.
Fiatalító kezelés   1,5 óra  12.900 Ft
Különleges kombináció a Klasszikus kezelés technikáiból, a bőrfeltöltésre és felfrissítésére koncentrálva. A krémpakolások, az aromaterápia és a nyirokstimuláció táplálja és regenerálja a bőrt.
Tisztító kezelés   1,5 óra  12.900 Ft
Kombináció a Klasszikus kezelés technikáiból, a keringés élénkítésére és a bőr öngyógyító erőinek fokozására koncentrálva. A gyengéd tisztítás és a nyirokstimuláció után a bőr megújul, friss és tiszta lesz.
Gyulladt, tisztátalan bőr kezelése   1,5 óra  12.900 Ft
Aknés, gyulladt bőrre javasolt kezelés, ami a bőr öngyógyítását segíti, csökkenti a gyulladást és a comedók számát. A bőr tiszta és puha lesz.


A kezelés során kizárólag a kozmetikus és páciense van jelen a tökéletes nyugalom és ellazulás érdekében.
A fenti kezelésekre ajándékutalvány is váltható!