SMINKTETOVÁLÁS

Tartós smink, tökéletes külső éjjel- nappal

A tetoválás története kb. 4000 évre nyúlik vissza, ugyanis Egyiptomban igen népszerű volt és széleskörűen alkalmazták (bár az akkori eljárás igen fájdalmas és nehézkes volt). Azóta ez az eljárás folyamatosan fejlődik és manapság már a mindennapi szépségápolásnak is részévé, illetve kiegészítőjévé vált.

Conture Make up eljárással javítani lehet az ajkak, a szemöldök és a szemhéjak adta hiányosságokon. Segítségével a vékony vagy hézagos szemöldököt sűrűbbé, a kisebb szemeket nagyobbá, és a keskeny ajakakat teltebbé varázsolhatjuk.

Nem csak vágyálom többé az a tartós smink, amely nem mosódik el a szaunában, uszodában, strandon, vagy sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor is tökéletes marad, és így mindig magabiztosnak, szépnek érezhetjük magunkat.

Különösen azok számára javasoljuk, akik:

- ébredéskor már kifogástalan sminket szeretnének
- fárasztónak találják a sminkjük elkészítését
- nem látnak elég jól, hogy sminkeljék magukat
- sportolnak (úszás, futás, biciklizés, aerobic)
- a szokásos smink-anyagokra allergiásak

Hogy működik?

Egy speciális készülékkel növényi kivonatból és ásványi anyagokból készült festéket juttatunk a bőrbe. A Contur Make Up pigmentálása előtt a kontúrokat ceruzával előre megrajzoljuk, így nyugodtan megnézhetjük, hogy az új smink összhangban van e az egyéniségünkkel, jól áll-e. Ekkor az esetleges korrekciókra is lehetoség nyílik, majd csak ezután kezdődik a festék bevitele a bőrbe, mindez helyi érzéstelenítés után.

A tartós smink készítése során:

- alaposan analizáljuk a bőr tónusát
- az arc alakját és a hajszínt
- kívánság szerint módosítjuk a színeket
- megtervezzük a megfelelő alakot,
hogy a kívánt összhatást érjük el.

Szemöldök:

Gyakran egyenetlenül nő, formája előnytelen vagy az állandó szedés következtében megritkul. A kozmetikusnál történő sima festés is csak rövid távú megoldást jelent, hiszen a szemöldök szőrszálainak élettartama mindössze néhány hét. Ez esetben a tartós smink az ideális megoldás. A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldökök vonalát, majd az egyéniséggel összhangban lévő színtónust a bőrbe pigmentáljuk úgy, hogy az eredmény teljesen természetesnek hasson.

Szemhéj- szempillasűrítés:

Az alsó - felső részének pigmentezése kihangsúlyozza a szemeket. A ritka szempillák sűrűbbnek, a kicsi szemek nagyobbnak tűnnek.

Szájkontúr- a száj teljes színezése:

Conture Make up segítségével hangsúlyosabbá tehetők az ajkak, szebb lesz a kontúrvonal, és ezzel együtt az egész száj íve. Megnagyobbítható az ajkak formája is, de akár be is satírozható az egész száj. Az ajaksatír korlátlan lehetőséget biztosít a tökéletes szájforma és a szín kialakításához. Segítségével az ajak frissen rúzsozott hatást keltenek a nap minden órájában. A tetoválás végleges színe a kezelés után három héttel alakul ki, és ez az állapot 3-5 évig élvezhető.


Gyakran feltett kérdések Mennyi ideig tart egy sminktetoválás?
A sminktetoválások beavatkozástól függően 1-3 órán át tartanak. Kivételt képeznek a mások által elrontott sminktetoválások javításai. Ezen beavatkozás esetében a beavatkozás időtartalma egyénenként változhat.

Hányszor kell visszatérni korrekcióra?
Maximum egyszer, de egyénenként változó, hiszen előfordul, hogy már nincs szükség korrekcióra.

Mennyire fáj egy sminktetoválás?
A sminktetoválás közbeni fájdalom mértéke teljesen egyéni. Attól függ, hogy milyen magas a fájdalomküszöböd. A modern helyi érzéstelenítés segítségével a fájdalom teljesen megszűnhet és sokkal inkább lesz a beavatkozás kellemetlen mint fájdalmas.

Mennyire tartós egy sminktetoválás?
A tetoválások kb. 3 év alatt halványodnak el. Nem foltosan, hanem szépen egyenletesen halványodik.

Vannak mellékhatásai a sminktetoválásnak?
Erra a kérdésre egyértelműen nem a válasz. A sminktetoválások klinikailag tesztelt eljárások és semmilyen mellékhatással nem járnak.

Lehet e javítani a sminktetoválást?
Igen lehet! Általában akkor szoktuk alkalmazni a korrigálást, ha egy másik tetováló szalonban elrontottak valamit vagy Te magad szeretnél apróbb változatatásokat készítettni.

Vannak-e kizáró tényezők?
Igen vannak. Bizonyos esetekben nem lehet elvégezni a tetoválást. Ezek lehetnek: vérzékenység, vérhigitó gyógyszer szedése, ráncfeltöltés (csak orvosi engedéllyel), szájfeltöltésnél (csak orvosi engedéllyel), zöld vagy szürke hályog esetén, szemölcsre vagy anyajegyre ( az eltávolított helyre nem szabad tetoválni), epe problémánál, vese problémánál. Továbbá várandósság alatt nem javaslom.

Elrontott tetoválások javítása, korrigálása és kiszedése!

A technológia:

Német minoség - gép és tűk.


A legmagasabb igényeket kielégítő precíziós technológiával előállított permanent make-up gépet és kiegészítőket használunk. A PUREBEAU által forgalmazott tűk nem a meghajlított végű tetováló tűk elvén készültek, hanem az akupunktúrás tűkhöz hasonlóan teljesen simák, finomak. A bőrirritáció teljes mértékben elkerülhető, mert a pigmenteket pontszerűen juttatják a bőrbe.
Teljesen egyénre szabott kezelést tesz lehetővé a bőr felületéhez alkalmazkodó tűsebesség. A készülékek a tartós pigmentálás (test tetoválás, orvosi pigmentálás, mikropigmentálás és tartós sminktetoválás) bármely területének igényét kielégítik.


Árak:
Szemhéj alul:
felül:
a kettő együtt:

Szemöldök tetoválás:
Szájkontúr tetoválás:
Szájsatírozás:

Az árak a korrigálást
tartalmazzák, ha további korrekcióra
van szükség alkalmankét
10.000.- Ft
15.000.- Ft
22.000.- Ft

20.000.- Ft
20.000.- Ft
30.000.- Ft  8.000.- Ft